Sneijder: Kaptan Değilim Ama Liderim

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaraylı Wesley Sneijder, Hollanda A Milli Futbol Takımı’nda kaptan olmamasına karşın liderliğinin sürdüğünü söyledi.

 

2014 FIFA Dünya Kupası için bulunduğu Brezilya’da 30. yaş gününü kutlayan Sneijder, ülke medyasına geleceği ve milli takımla ilgili değerlendirmede bulundu.

“KAPTAN DEĞİLİM AMA LİDERİM”

Medya mensuplarına üzerinde 30 yazan doğum günü pastasıyla poz veren başarılı futbolcu, “Kaptan değilim ama yine de liderim” dedi.

“TAKIM RUHU ÇOK İYİ”

Milli takımdaki havanın iyi olduğunu anlatan Sneijder, “Takım ruhu iki sene öncesine göre çok daha iyi. Bunun için elimden geleni yapacağım. Çünkü deneyimlerimden biliyorum, büyük turnuvada bu önemli” diye konuştu.

“DÖRT YIL SONRA GÖRÜŞÜRÜZ”

Geçmişte 30 yaşında futbol oynayanları yaşlı bulduğunu ama şimdi bu düşüncesinin değiştiğini ve futbol hayatına devam edeceğini kaydeden Sneijder, “Dört yıl sonra yeniden görüşürüz” mesajı verdi.

“MÜKEMMELİ GERÇEKLEŞTİRMEK ZORUNDAYIZ”

İspanya’ya karşı 13 Haziran Cuma günü milli takımdaki 100. maçına çıkacak Sneijder, bu maçta başarılı bir sonuç almak zorunda olduklarını dile getirdi. “Mükemmeli gerçekleştirmek zorundayız” diyen Sneijder, İspanya karşısında baskılı ve hızlı oynadıkları takdirde istedikleri sonucu alabileceklerini vurguladı.

Turnuvadaki ilk maçını İspanya ile oynayacak Hollanda, 18 Haziran’da Avustralya, 23 Haziran’da ise Şili ile karşılaşacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sneijder: Kaptan Değilim Ama Liderim

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin