featured

AK Parti heyetinden esnaf ziyareti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti heyetinden esnaf ziyareti

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Afyonkarahisar’da esnafı ziyaret etti.

AFYONKARAHİSAR – 05.07.2022 – HİBYA – AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Afyonkarahisar’da esnafı ziyaret etti. Vatandaşlarla görüşen Uluçay, esnafların talep ve önerilerini dinledi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, beraberinde İl Başkan Yardımcısı Yakup Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz esnaf ziyaretine çıktı. Esnafları tek tek gezerek hal hatır sorduktan sonra talep ve önerilerini dinleyen heyete, vatandaşlar teveccüh gösterdi.

“Siyaseti gönül alma üzerine kurduk”

Her fırsatta vatandaşlarımız ve esnafımızla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Uluçay, “Bugün merkeze bulunan esnaflarımızı ziyaret ettik. Hem, gelecek olan Kurban bayramlarını tebrik ettik, hem de taleplerini not aldık. Esnaflarımız gerçekten çok gayretli ve samimi bir şekilde çalışıyorlar. Bizler de onların taleplerini isteklerini ilgili bakanlıklara aktaracağız. Her zaman esnaflarımızın yanındayız. Ben tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramlarını tebrik ediyorum. İnşallah kazasız nice bayramlara erişmeyi dilerim” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK Parti heyetinden esnaf ziyareti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin