featured

Akşener, AB büyükelçileriyle görüştü

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akşener, AB büyükelçileriyle görüştü

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut ve AB üyesi ülkelerin büyükelçileriyle bir araya geldi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut ve AB üyesi ülkelerin büyükelçileriyle bir araya geldi. Görüşmeyle ilgili partiden şu bilgiler aktarıldı:

“İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Ankara’da mukim Büyükelçiler ile zaman zaman değerlendirmeler yapmak üzere bir araya gelmektedir. Bu toplantıların bir yenisi bugün Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut’un ev sahipliğinde ve AB üyesi devletlerin Büyükelçilerinin de katılımıyla bir çalışma yemeği şeklinde gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda Genel Başkanımızın beraberinde Uluslararası Politikalar Başkanı, Bursa Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Kamil EROZAN, Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bahadır ERDEM ile Aydın Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Aydın Adnan SEZGİN de bulunmuştur.

Güncel ulusal ve uluslararası siyasi ve ekonomik gelişmelerin ele alındığı toplantıda İYİleştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem hususunda Partimizce yapılan çalışmalar konusunda muhataplarımıza bilgi verilmiş ve ülkemizin Avrupa Birliği üyeliği perspektifi konusunda da görüş alış-verişinde bulunulmuştur.”

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Akşener, AB büyükelçileriyle görüştü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin