featured

Ali Babacan: “Çözersek biz çözeriz”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ali Babacan: “Çözersek biz çözeriz”

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, iftar programı için gittiği Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde vatandaşlarla sohbet etti.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, iftar programı için gittiği Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde vatandaşlarla sohbet etti. Babacan, kendisine “DEDAŞ bugün köyümüzü bastı. Köyde iki fabrikamız var oradaki trafoları sökmek için geldiler ama halk sizin geleceğinizi söyleyince bırakıp gittiler. Sizin gelişinizin bile bize faydası oldu” diyen çiftçiye şunları söyledi:

‘Babacan sen bu işi nasıl yaptın’ diye sormuyorlar

“Bu sorunları çözersek biz çözeriz. Bu iş bilenlerle oluyor; iş bilen kalmadı oralarda ama biz biliyoruz.  Petrolün fiyatı 20 dolardan 150 dolara çıkmış; biz enflasyonu tek haneye indirmişiz zamanında. ‘Babacan sen bu işi nasıl yaptın’ diye hiç sormuyorlar. “

Seçimi alalım gerisi kolay

Viranşehir esnafı Babacan’a, artan fiyatlardan da dert yandı. Babacan, ‘Milletin alım gücü yok. İnsanların aldığı para elektrik, kira, doğal gaza gidiyor. Devlete çalışıyoruz. Sizden beklentimiz yüksek’ sözlerine ‘Yeter ki seçimi alalım, gerisi kolay” diye karşılık verdi.

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ali Babacan: “Çözersek biz çözeriz”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin