featured

Aylin Nazlıaka: “Örgütlü gücümüzle sahalarda olacağız”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’li Aylin Nazlıaka: “Örgütlü gücümüzle sahalarda olacağız”

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, 3 Temmuz Pazar günü Ankara’nın tüm ilçelerinde eş zamanlı çalışmalar yapacaklarını duyurdu.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, 3 Temmuz Pazar günü Ankara’nın tüm ilçelerinde eş zamanlı çalışmalar yapacaklarını duyurdu.

Ankara’nın bütün ilçelerinde alanlara çıkacaklarını söyleyen Nazlıaka, şunları kaydetti:

“Parti Meclisi üyelerimiz, Milletvekillerimiz, Kadın Kolları Merkez Yürütme Kurulu üyelerimiz, Ankara İl Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerimiz, Ankara Kadın Kolları İl Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz, ilçe başkanımız ve yöneticilerimiz, Kadın Kolları ilçe başkanımız ve yöneticilerimiz, mahalle temsilcilerimizle alanda olacağız. Saat 08:45’te, Genel Merkez önünden 12 ayrı araçla hareket edeceğiz.

Ankara il örgütümüzle detaylı bir çalışma yaptık, pilot mahalleler belirledik. Özellikle oyumuzun az olduğu ya da üyelerimizin olmadığı yerleri seçtik. Bu mahalleleri kapı kapı dolaşacağız. Daha önce yedi günde Ankara’nın 13 ilçesini ziyaret etmiştik. Şimdi bir günde bütün ilçelerde eş zamanlı çalışma yapacağız.”

Nazlıaka, ev ziyaretlerinde; kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında hayata geçirilen YaşamHak projesi ve sosyal devlet olmanın yükümlülüğünü yerine getirecek olan Aile Destekleri Sigortası hakkında kapsamlı bir bilgilendirme yapacaklarını ifade etti.

Nazlıaka konuşmasına şu şekilde devam etti: “Kadına yönelik şiddeti de yoksulluk ve yoksunluğu da bitirecek projelerimiz olduğunu duymayan tek bir yurttaşımız kalmayacak.”

İktidara geldiklerinde uygulamaya koyacakları projeleri tek tek anlatacaklarının altını çizen Nazlıaka, açıklamayı şu şekilde sonlandırdı:
“Ankara kuruluşun kalbi, kurtuluşun aklıdır. Yerel seçimlerde başkentimizde yaşanan değişimi genel seçime de taşıyacağız. Örgütlü gücümüzle sahalarda olacağız. Yasama, yürütme ve yargının merkezi olan Ankara, yeniden demokrasinin kalbi olacak.”

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aylin Nazlıaka: “Örgütlü gücümüzle sahalarda olacağız”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin