Caner Erkin için şok iddia! Geri dönüyor!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) D Grubu'nda Türkiye ile Hırvatistan, Paris'teki Parc des Princes Stadı'nda karşılaştı. Bir pozisyonda Caner Erkin (sağda). ( FABIO BOZZANI - Anadolu Ajansı )

Inter, Fenerbahçe ile sözleşme yenilemeyen Caner Erkin’i hiçbir bonservis bedeli ödemeden renklerine kattı. Ancak Roberto Mancini’nin çalıştırdığı Serie A ekibi, bu transferi yaptığına bin pişman oldu. Öyle ki, yeni transfer arayışına girdi.

Turkey's midfielder Caner Erkin (L) takes part in a training sessions in Nice, southern France on June 16, 2016 during the Euro 2016 football tournament.  / AFP PHOTO / BULENT KILIC

KAMP SONRASI YOLCU

Caner’in EURO 2016’daki kötü performansından gözü korkan İnter’in, Genoa’yla sözleşmesi biten ve bonservisi elinde olan sol bek Cristian Ansaldi’yi renklerine katmak için harekete geçtiği belirlendi. Inter kulübünü yakından takip eden La Gazzetta dello Sport muhabiri Luca Pessina ise Caner Erkin’in Mancini’nin takımında tutunamayacağını, ay-yıldızlı milli futbolcunun sezon öncesi kampı sonrasında kiraya gönderileceğini duyurdu. Pessina’nın iddiasına göre daha şimdiden iki Türk ekibi İnter’le temas kurdu ve Caner Erkin’i kiralamak için teklif yaptı.

canererkin

‘BEŞİKTAŞ FIRSATI KAÇIRMAZ’

Caner Erkin’e iki Türk takımından yapıldığı öne sürülen kiralama teklifi için şimdiden dedikodular üretilmeye başlandı. Fenerbahçe’den Gökhan Gönül’ü kapmaya hazırlanan Beşiktaş’ın, İnter’in takımda tutmamaya karar vermesi halinde Caner’e de talip olacağı ileri sürüldü. Galatasaray’ın da böyle bir fırsatı kaçırmayacağı, fırsat kollayacağı kulislerde konuşulan konular arasında yer aldı.

epa05359253 Swedish referee Jonas Eriksson (R) argues with Caner Erkin of Turkey during the UEFA EURO 2016 group D preliminary round match between Turkey and Croatia at Parc des Princes in Paris, France, 12 June 2016. (RESTRICTIONS APPLY: For editorial news reporting purposes only. Not used for commercial or marketing purposes without prior written approval of UEFA. Images must appear as still images and must not emulate match action video footage. Photographs published in online publications (whether via the Internet or otherwise) shall have an interval of at least 20 seconds between the posting.)  EPA/FILIP SINGER   EDITORIAL USE ONLY

‘BU HALİYLE OYNAYAMAZ’

Milli Takım’ın Hırvatistan ve İspanya ile yaptığı maçlarda dökülen Caner Erkin için İtalyan basınının yorumları hiç de olumlu değil. EURO 2016’yı takip eden İtalyan gazeteciler, “Caner’in bu haliyle İnter’de futbol oynaması imkansız. Mancini çok kötü bir tercih yaptı” görüşünde birleşiyorlar..

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Caner Erkin için şok iddia! Geri dönüyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin