featured

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kabine sonrası önemli açıklamalar

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kabine sonrası önemli açıklamalar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen ve yaklaşık 4 saat süren Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi. Erdoğan, toplantı sonrası açıklamalarda bulunuyor…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle :

Yaklaşık 3 haftalık aradan sonra yaptığımız Kabine’de yine ülkemizin geleceğine, milletimizin beklentilerine ilişkin konular vardı. Hasankeyf Tüneli ve bağlantı yollarını yaptığımız 8 Kasım’da İsveç Başbakanı’nı ülkemizde ağırladık. 1992 yılında kurulan 2010 yılında konseye dönüşen,, Türk Devletleri Teşkilatı bugün dünyanın önemli uluslararası yapıları arasına girmiştir. Türkiye olarak teşkilatın önümüzdeki dönemde hedeflediğimiz küresel ve bölgesel için her türlü katkıyı yapacağız.

14 Kasım’da gerçekleştirilen bombalı saldırıda 6 vatandaşımız hayatını kaybetti. Yurt içinde ve yurt dışında eylemle bağlantılı birçok kişi yakalandı. Saldırının ardından G-20 de muhataplarımıza teröre karşı duruşumuzu ifade ettik.

Rusya ve Ukrayna liderleriyle görüşecek, bölgemizde yaşanan krizi en aza indirmeye çalışıyoruz. Taraflara yaptığımız telkinler sayesinde tıkanma noktasına gelen tahıl sevkiyatının 120 gün daha uzamasını sağladık. Katar Dünya Kupası açılışı… Açılış törenine katılan diğer liderlerle samimi bir görüşme gerçekleştirdik.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kabine sonrası önemli açıklamalar

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin