Erdoğan, Sedat Peker Açıklaması !

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erdoğan Türkiye’nin gündemine oturan ve sosyal medyada milyonlarca izlenen Sedat Peker’in açıklamalarına karşılık bugün olay ile ilgili bir konuşma gerçekleştirdi.

 

Konu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu değil. Hedefleri Türkiye dedi.

 

Süleyman Soylu’ya “Yanındayız !” diyerek, muhalefet parti liderlerine ise bu olaydan bir sonuç elde edemeyecekleri mesajı verdi.

 

 

Erdoğan bugün yaptığı açıklamada;

“Değerli kardeşlerim, bu arada tabi ülkede bazı mikserler var. İçişleri bakanımız Süleyman Soyluyu hedef alan saldırıların gerisinde ülkemizde sağlanan bu huzur ve güven ikliminden duyulan bir rahatsızlık var. Terör örgütleri gibi suç örgütleriyle de içişleri bakanımızın yanında olduk, yanındayız ve yanında olacağız. Değerli arkadaşlar hedefin içişleri bakanı değil, büyük ve güçlü Türkiye’nin inşası gayretleri olduğunu anlamak için kullanılan araçlara ve onların kullananların silüetlerine bakmak yeterlidir. Ülkemizde yıllarca bakanlık, başbakanlık ve meclis başkanlığı yapmış, partimizin genel başkanlığını yürütmüş Binali Yıldırım arkadaşımızın da oğlu üzerinden hedefe alınması asıl niyeti gösteren bir başka ifadedir. Şimdiye kadar nasıl şahsımız partimiz ve çalışma arkadaşlarımız üzerinden ülkemize yönelik hiçbir saldırıya eyvallah etmediysek, bu tezgahı da Allah’ın izniyle bozacağız, hiç endişeniz olmasın. Ve buradan sesleniyorum Kılıçdaroğlu ve Akşener size sesleniyorum; buradan size ekmek çıkmaz. Suç çetelerinin mensuplarını dünyanın neresine kaçarlarsa kaçsınlar takip ediyoruz. Tıpkı FETO gibi tıpkı PKK’lılar gibi bu suçluları da ülkemize getirip yargıya teslim edene kadar peşlerini bırakmayacağız. Esasen suç örgütü mensuplarının yalanlarına ve iftiralarına karşı cevaplar muhattapları tarafından zaten verilmiştir. Bununla kalınmamış; Tarafların başvuruları üzerine Ankara ve İstanbul Anadolu Yakası Baş Savcılığı gereken tahkikatlara başlamıştır. Geçmişten bu yana hiçbir iddia hiçbir itham ortada bırakılmayacak her şey yargı tarafından araştırılıp, tüm yalanlar iddialar ortaya dökülecektir. Türkiye’nin demokratik bir hukuk devleti olduğundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.”

diyerek konu ile ilgili sözlerine nokta koydu.

GHA/Ankara

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Erdoğan, Sedat Peker Açıklaması !

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin