featured

Fahrettin Yokuş: “Emeklinin de öğrencinin de yüzünü bizler güldüreceğiz”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Partili Fahrettin Yokuş: “Emeklinin de öğrencinin de yüzünü bizler güldüreceğiz”

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş Konya merkez başta olmak üzere Beyşehir, Seydişehir ve Hüyük İlçelerinde üç gün süren yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirerek halkın sorunlarını dinledi.

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş Konya merkez başta olmak üzere Beyşehir, Seydişehir ve Hüyük İlçelerinde üç gün süren bir ziyaret programı gerçekleştirerek halkın sorunlarını dinledi.

Pazarcı esnafı;” Yaz aylarına girmiş olmamıza rağmen her gün başta sebze ve meyve olmak üzere tüm ürünlere zam geliyor. Özellikle akaryakıt zamları bizleri perişan ediyor.” dedi.

Konyalı çiftçiler ise; “Tarımda yüksek girdi fiyatları belimizi büküyor. Özellikle akaryakıta bir yıl içinde gelen yüzde 300’lerdeki artış yanında işçilik ücretleride katlandı bu ağır şartlar altında ürettiğimiz mahsulü tarladaki mahsulümüzden kâr etmeyi değil zarar etmemek ve borçlarımızı ödeyebilmek için çareler arıyoruz. Bizi ektiğimize ürettiğimize pişman ettiler. “ifadelerini kullandı.

Milleletveki Yokuş, konuşmasında şunlara yer verdi:

“Vatandaşlarımız 20 yıla aşkın bir süredir uygulanan yanlış ekonomik kararlar sebebiyle iyice bunalmış durumda. 20 yıldır işlevsiz yürütülen politikaların sonucu da son iki senedir vatandaşı iyiden iyiye etkiliyor. Kime dokunsak bin ah işitiyoruz. Herkes hayat pahalılığından bahsediyor. Çaresizce seçimi bekliyorlar. İğneden ipliğe her gün artan fiyatlar alım gücünü yarı yarıya azaltmış, emeklisinden çiftçisine, esnafından asgari ücretli işçisine kadar herkes feryat figan için de nefes alamıyoruz, boğuluyoruz diyorlar. Ama yeise kapılmak yok. İYİ Parti varsa umut da var. Söz veriyoruz. Emeklinin de öğrencinin de, asgari ücretlinin de, işçinin de, ev hanımının da, esnafın da yüzünü bizler güldüreceğiz.”

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fahrettin Yokuş: “Emeklinin de öğrencinin de yüzünü bizler güldüreceğiz”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin