featured

Ferhat Aydoğan’dan Oktay Saral’a Ziyaret!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ferhat Aydoğan’dan Oktay Saral’a Ziyaret!

 

Son Vakit Haberin Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Ferhat Aydoğan, Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Oktay Saral’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki makamında ziyaret ederek, hizmet anısına Onur Plaketi takdim etti.

Dünya Basın Federasyonu Üyesi ve Son Vakit Haberin Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Ferhat Aydoğan, Ankara’daki ziyaretlerini sürdürüyor. Aydoğan, Dünya Ticaret Yatırım ve Kalkındırma Derneği’ne yaptığı ziyaretin ardından bugün de Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Oktay Saral ile görüştü. Gazeteci Ferhat Aydoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki makamında ziyaret ettiği Oktay Saral’a hizmet anısına Onur Plaketi takdim etti.

Gazeteci Ferhat Aydoğan, Oktay Saral ile yaptığı görüşmede, kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek ülkemizin içerisinde bulunduğu süreç ve gündemle ilgili istişarelerde bulundu. Ülkemize yapılan çok yönlü saldırı ve kirli oyunlara karşı Cumhurbaşkanlığı’nın mücadelesinin ve kararlılığının hayati olduğunu vurgulayan Aydoğan, Oktay Saral gibi değerli bir ismin çalışmalarıyla sürece önemli bir katkıda bulunduğunu belirtti.

3
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ferhat Aydoğan’dan Oktay Saral’a Ziyaret!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin