featured

Mansur Yavaş’tan öğrencilere müjde

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mansur Yavaş’tan öğrencilere müjde

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, öğrenci abonman kartlarının Polatlı-Ankara arasında sefer yapan TCDD trenlerinde de kullanılabileceği müjdesini verdi.

Öğrenci dostu’ uygulamalarıyla tüm Türkiye’ye örnek olmaya devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentli öğrencilerin hayatını kolaylaştıran çalışmalara bir yenisini daha ekledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımla öğrenci abonman kartlarının Polatlı-Ankara arasında sefer yapan TCDD tren seferlerinde de kullanılabileceği müjdesini verdi.

Başkentli öğrencilere ulaşım kolaylığı sağlayacak müjdeyi duyuran ABB Başkanı Mansur Yavaş, “Türkiye’nin en ucuz abonmanlarından birini kullanan öğrencilerimize güzel bir haberimiz var. UKOME toplantısında alınan kararla birlikte artık Ankara-Polatlı arasındaki TCDD tren seferlerinde de öğrenci abonmanlarınız geçerli olacak. Güle güle kullanın” dedi.

18 Nisan’dan itibaren öğrenci abonman kartlarının Başkentray’da kullanılmaya başlanmasıyla 14 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilen UKOME toplantısında da öğrenci abonman kartları bundan sonra Polatlı- Ankara arasındaki tren seferlerinde kullanılabilecek. EGO Genel Müdürlüğü ve TCDD Genel Müdürlüğünün ortak çalışmaları tamamlamasının ardından öğrencilere ekonomik yönden de katkı sağlayacak uygulama en kısa sürede hayata geçirilecek.
Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mansur Yavaş’tan öğrencilere müjde

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin