featured

Muharrem İnce: “Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın ekmeğine yağ sürüyorsun.”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muharrem İnce: “Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın ekmeğine yağ sürüyorsun.”

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, “En iyi bildiği alana, başörtüsü konusuna dalıyorsun. Erdoğan’ın ekmeğine yağ sürüyorsun” dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, ‘Halk Buluşması’ ziyaretleri kapsamında Bartın’a geldi.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan İnce, başörtüsü tartışmalarına değinerek, Muhalefet partisinin genel başkanı çıkıyor başörtüsü için diyor kanun çıkaracağız. Neymiş seçime yakın Erdoğan bunu gündeme getirecekmiş. Erdoğan da meydan okudu. ‘Hadi gel buyur’ dedi, ‘Yasa yetmez anayasa ile yapalım’. Sen bunu tahmin edemiyor musun? Ortada böyle bir sorun yok, çözülmüş. Geçmişte sıkıntılar yaşanmış anladık. Ama bugün çözülmüş bir sorun bu. Toplum kabul etmiş. Takan, takmayan birbirini kabul etmiş artık. Kimsenin zorladığı bir şey yok.” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu’nu eleştiren İnce, sözlerine şöyle devam etti:

“Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın destekçisidir”

“Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun destekçisidir. Kılıçdaroğlu da Erdoğan’ın destekçisidir. Kılıçdaroğlu partide sıkıştığı zaman ya bir fezleke gönderirler ya önüne bir mermi koyarlar ya da yumruk atarlar. Bir şey olur. Hemen parti tabanı ayağa kalkar genel başkanımıza dokundurtmayız sanki hapse atacaklar gibi. Kıs kıs gülerler öbür taraftan. Orada tutmak için uğraşıyorlar. Kılıçdaroğlu da Erdoğan’ı orada tutmak için uğraşıyor. Ya adam bitmiş zaten okeye dönüyor görmüyor musun? Dolar 20 liraya yaklaşmış, mazot 30 liraya yaklaşmış millet geçinemiyor, yurt yok. Bunları konuşacağın yerde en iyi bildiği alana türban konusuna, başörtüsü konusuna dalıyorsun. Erdoğan’ın ekmeğine yağ sürüyorsun, bak şimdi başımıza neler gelecek gör.”

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Muharrem İnce: “Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın ekmeğine yağ sürüyorsun.”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin