Fenerbahçe Kayseri Erciyesspor maçında Hababam Sınıfı sürprizi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ha­ba­bam Sı­nı­fı, bu­gün­kü Fenerbahçe-Er­ci­yes ma­çın­da tri­bün­leri selamlayacak.

Se­ri­nin unu­tul­maz isim­le­rin­den Ta­rık AkanBU­GÜN‘e ko­nuş­tu. “İs­tan­bul dı­şın­da ola­ca­ğım için gi­de­me­ye­ce­ğim. Ha­ba­bam, bütün takım taraftarlarınca sevilir. Çünkü komedi filmidir ama toplumun bütün yapısını anlatır, mesaj verir” dedi.

Fenerbahçe‘nin bugün sahasında Kayseri Erciyesspor ile yapacağı karşılaşmanın Sarı-Lacivertli tribünler için yeri bir başka olacak. Şükrü Saracoğlu Stadı çok özel misafirlerine ev sahipliği yapacak. Fenerbahçe taraftarlarının kalbinde ayrı bir yeri olan ve iç saha maçlarında sıkça andıkları ‘Hababam Sınıfı’nın unutulmaz isimleri bugün Saracoğlu’unda mücadeleyi takip edecek. Unutulmaz kadrodan Halit Akçatepe’nin de aralarında bulunduğu 20 kadar aktör tribünlerdeki yerini alacak. ‘Hababam Sınıfı serisinin unutulmayanları arasında yer alan Tarık Akan ise BUGÜN’e yaptığı açıklamada günün anlamına ilişkin olarak son derece önemli açıklamalarda bulundu.

“Sporun yalnızca spor olmadığını gösterdiler”

İstanbul’da olamayacağı için karşılaşmada yer alamayacağını belirten Akan, “Keşke İstanbul’da olsaydım. Saracoğlu’nda yer almayı çok isterdim” dedi. Sözlerini şöyle sürdürdü: “Fenerbahçe tribünleri gayet güzel bir oluşum yapıyorlar. ‘Hababam Sınıfı’ yalnızca bir komedi değildir. İçinde dünya kadar mesaj vardır. Toplumun yapısını yansıtan çok detaylı bir yapımdır. Sunumunu komedi olarak yapsa da toplumun bütün dinamiklerini yansıtır. Fenerbahçe taraftarının Hababam’a ilgi duymasının ardında toplumun yozlaşmasının yattığına inanıyorum. Sporun yalnız spor olmadığını ülkenin bir politik film izle tarafının da olduğunu ortaya koyuyorlar. ‘Hababam Sınıfı’ sadece Fenerbahçeliler tarafından değil Beşiktaş, Galatasaray gibi diğer bütün takım taraftarlarınca da sevilir.”

Bu arada ‘Hababam Sınıfı’ öğrencileri maç öncesinde tribünleri selamlayacak. Bu organizasyonla Fenerbahçe’nin ‘halkın takımı’ olduğu olgusunun pekiştirilmesi amaçlanıyor.

HALiT AKÇATEPE:YÖNETMENiMiZ ERTEM EĞiLMEZ FENERLİ’YDi

Hababam’ın unu­tul­maz­la­rından Ha­lit Ak­ça­te­pe de önem­li gü­nü yo­rum­la­dı. Ak­ça­te­pe, “Ma­ça gi­de­ce­ğim. Rah­met­li yö­net­me­ni­miz Er­tem Eğil­mez, Fe­ner­bah­çe­li ol­du­ğun­dan film­de bi­zi Fe­ner­bah­çe­li ola­rak maç­la­ra gö­tür­dü” de­di. ‘Ha­ba­bam Sı­nı­fı’nda Be­şik­taş ve­ya Ga­la­ta­sa­ray ta­raf­tar­la­rı da ol­du­ğu­nu söyleyen unu­tul­maz ak­tör, “Fe­ner­bah­çe­li­yim. Ga­la­ta­sa­ray ve Be­şik­taş ta­raf­tar­la­rı­nın da fil­mden et­ki­lenmeleri  do­ğal” dedi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe Kayseri Erciyesspor maçında Hababam Sınıfı sürprizi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin