featured

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor.

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Altın fiyatları, ABD Merkez Bankası (Fed) tarafından yapılan faiz açıklamasının ardından hızla yükselen tahlil faizlerinin baskısıyla birlikte 2. gününde düşüşe devam ediyor. Ons altın düşüşü devam ederken yatırımcılar uzmanların açıklamalarına odaklandı. Analistler ise altın fiyatlarının uzun vadeli yatırım yapanlar için uygun olabileceğini belirtti.
ABD’nin 10 yıllık tahlil faizlerindeki kritik seviyelerin yukarı yönlü devam etmesinin ardından altın fiyatları baskılanarak düşüş gösterdi. Altına paralel olarak emtia fiyatlarında da düşüşler yaşandı. Analistler Fed Başkanı Jerome Powell’ın faiz kararı açıklamasının ardından tahvil faizlerini sakinleştirecek bir açıklama yapmadığını açıkladı. Guardian Gold Australia’dan John Feeney, Powell’ın tahvil piyasasını sakinleştirmeye yetecek sözler sarfetmediğini belirtirken altın yatırımcılarının bu dönemde tahvil getirileri dolayısıyla yön bulmakta zorlandığını belirtti. Bununla birlikte Feeney enflasyon olduğu sürece tahvil getirileri ve faiz oranlarının yükseldiği bir ortamda altının da yükselebileceği gerçeğini yatırımcıların göz ardı ettiğine vurgu yaptı. Bu süreçte uzmanlar altın fiyatlarına dair beklentilerini paylaşmaya devam ediyor. İşte uzmanların altın yorumları…
GÜNCEL ALTIN GRAFİĞİ
Stratejist ve özel fon yöneticisi Rıdvan Baştürk, sosyal medya hesabından yaptığı gram altın analizinde şu açıklamayı paylaştı; “Defalarca ”424 geçilmediği sürece güçlenemez” uyarısını verdik. 424’ü tepe yapıp saldı kendini aşağı. 406 ve 395 seviyeleri tepki yükselişi için izlenebilir.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Altın fiyatları düşmeye devam ediyor.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin