featured

Cumhurbaşkanı Erdoğan Giresun’da toplu açılış törenine katıldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan Giresun’da toplu açılış törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çotanak Spor Kompleksi, Aksu Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Doğalgaz Dağıtım Hattı Altyapı Projesi ve yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine katıldı.

Erdoğan’ın konuşmasından bazı satır başları şöyle:

“Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Buradan Giresun’nun tüm ilçelerinde hanelerindeki vatandaşlarıma sevgilerimi selamlarımı iletiyorum.

Rabbime bana sizler gibi yol arkadaşları, mücadele arkadaşları lütfettiği için ne kadar hamd etsem azdır. Sizlere 3 yıl önce geldiğimde verdiğim sözü tutarak, AK Parti’yi yüzde 49’la birinci çıkartmak suretiyle belediye hizmet bayrağını tekrar bize verdiğiniz için şükranlarımızı sunuyorum.

Rabbim birliğimizi dirliğimizi beraberliğimizi kardeşliğimizi eksiltmesin. Rabbime sizler gibi yol arkadaşları lutfettiği için ne kadar hamd etsem azdır.

Arama ve kurtarma çalışmalarının ardından hemen Dereli’yi adeta yeni baştan inşa ettik. Zira biz söz verirsek yaparız. Lap değil, iş üretiriz iş.

Arama ve kurtarma çalışmalarının ardından hemen kolları sıvayarak Dereli’yi konutları, iş yerleri ve altyapısı ile adeta yeni baştan inşa ettik. Bir daha beli doğrultulamaz denilen ilçemizi 1 yılda ayağa kaldırdık.

Sel felaketi oldu, bakan arkadaşlarım ve ben hep birlikte Doğankent’te Dereli’deydik, balıkçıya gitmedik.

Biz vatandaşlarımızla beraber olduk. Birileri de bir yerlerde kafayı bulmaya gidiyor. Hiç umurlarında değil. Bu belediye başkanlığını ben de yaptım hem de İstanbul’da. Böyle kar fırtına sel deprem olacak, bizim kitabımızda halkınla beraber olacaksın. Deprem felaketlerinde yangın felaketlerinde bakan arkadaşlarım neredeydiler, Antalya’da Muğla’da Kastamonu Bozkurt’ta. Cumhurbaşkanı da onlarla beraberdi. Ne eksik varsa giderildi.

Çünkü sen onları kendi başına bırakamazsın. Çünkü görevin bunu gerektiriyor. 2002 yılında ülkeyi yönetme sorumluluğunu üstelendiğimizde Türkiye’yi 4 temel taş üzerinde yöneteceğimizi söylemiştik. Bunlar yetmez dedik, ulaşım, tarım, dış politika üzerinde yükselen bir Türkiye inşa ettik.

Biz söz verirsek yaparız, laf değil iş üretiriz. Açılışını yaptığımız eserlerin bir kez daha Derelili kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum.

Bölgesinde ve dünyada giderek daha çok güçlenen bir devletimiz, giderek büyüyen bir ekonomimiz var.

Yalanla, iftirayla milleti kandıracaklarını sanıyorlar, bunlar kendi partilerini yönetmekten aciz. Enflasyonun sizler üzerinde ciddi bir yük oluşturduğunu biliyoruz. Faizleri indirdik, indiriyoruz. Bilin ki enflasyonu da indireceğiz.

Enflasyon düşer, pahalılık ortadan kalkar, bunların hepsi geçiçi, ihracattaki başarımız kalıcıdır.”

 

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Giresun’da toplu açılış törenine katıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin