Erhan ARSLAN – Dolar(USD)

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dolar’ın bir anda yükselmiş olmasının vermiş olduğu reaksiyonla olaya duygusal yaklaştığımız şu günlerde, hükümete fazlasıyla kızıyor olabilirsiniz. Olanlardan hükümeti sorumlu tutuyor olabilirsiniz. Yahut; hükümetin yapması gereken herşeyi yaptığını ve yapacağını düşünüyor olabilirsiniz.

Bu iki düşünceden hangisine katılırsak katılalım; sağcı yahut solcu, Türk yahut Kürt yahut Laz yahut Çerkez yahut diğer etnik unsurlardan, dindar yahut laik, zengin yahut fakir, A partili yahut B partili olmamızın çok daha ötesinde bir bakış açısıyla bu vatanın bir evladı, bu milletin bir ferdi, bu devletin bir vatandaşı olduğumuz inancında isek ülkemizin geleceği için elimizi taşın altına hep birlikte koymamız gerektiğini artık idrak edelim.

“Benim gayretimle ne değişir ki” gibi bir gaflete ve dalalete düşmeden bazı alışkanlıklarımızı terketmemiz ya da en azından değiştirmemiz gerektiğinin bilincinde olalım.

Mesela; alışverişlerimizi yaparken çokta gerekli olmayan şeylere para harcamayalım, yerli ve milli ürünlerimize yönelelim, kredi kartına elimizi mümkün mertebe daha az sürelim, paramız kadarına yönelelim, hayatımızın her alanında israftan ve lüksten kaçınalım, eğer mevcuttakiler işimizi görüyorsa kıyafetlerimize telefonlarımıza teknolojik aletlerimize yüklü paralar sarfetmeyelim, krediye bulaşmayalım vs.

Bu ve bunun gibi önlemler inanın devletimizin ve milletimizin elini güçlendirecektir. Bireysel gayretimizi küçük görmeyelim. Elimizden geleni değil, yapılması gerekeni yapalım. Çünkü; bu devlet şucusuyla bucusuyla hepimizin…

Erhan Arslan
GHA – Ekonomi servisi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Erhan ARSLAN – Dolar(USD)

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin