featured

Erhan Arslan’ın kaleminden; “Silifke hikayesi”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Silifke Hollanda ve Belçika’da süt ve süt mamulleri alanında 1995 yılında Hollanda, Den Haag’ta kurulmuştur. 1995 ve 2000 yılları arasında yanlız Silifke ayran olarak pazarda yer edinmek için gayret göstermiştir. Silifke ayran bu pazarda hazır paket ayran içme kültürünün oluşması için büyük gayretler sarf etmiştir.

Silifke doğallık ilkesinden asla taviz vermeden kendisine has tat ve kalitesini koruyarak ayranın daha geniş kitleler tarafından sevilerek içilmesi için gerekli olan alt yapıyı bu alanda en yüksek seviyede tutmak gayretindedir.
Silifke ayran Anadolu’ya ait olan ayran içme kültürünü batı Avrupa’da içecek sektörünün içinde gerçek anlamda yer edinmesini sağlamıştır. Bu hizmetiyle batı Avrupa’da yaygınlaşmasında öncü rol almıştır.

Silifke 2000 yılından sonra ürün yelpazesini genişleterek ayranın yanında Silifke kaymaklı yoğurt 500, 900, 1500 ve 2500 gram olmak üzere 4 çeşit farklı paketleme ve Silifke Natürel yoğurt 500, 2500 ve 5000 gram olarak piyasaya sunmuştur.
Silifke Hollanda peyniri alanında ’da 200, 500, 1000 gram olarak dilimlenmiş peynirleri, Silifke sütlaç, Silifke Tulum 500 ve 5500 gram olarak ’da 2003’den itibaren üretimini başlattı.

Ayrıca şirketimiz Silifke markası yanında Natueren meyve sularını ’da müşterilerine yeni bir ürün olarak sunmuştur.

Bütün bu hizmetlerinin yanında şirketimiz ürettiği ürünleri, üretim noktasından son tüketilme noktası aşamasına kadar gerekli olan alt yapıyı (soğutma araçları, günlük servis, hızlı sevkiyat ve satılma noktasında Silifke ayran dolaplarıyla) sağlamaktadır.

Hedefimiz Anadolu’ya ait olan ayran içme kültürünü diğer içecek gurupları arasında iyi bir seviyeye ulaştırmaktır.denildi Erhan Arslan Eklnomi ServisiGHA

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Erhan Arslan’ın kaleminden; “Silifke hikayesi”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin