featured

Mehmet AÇIK – SAHTE EMPOZELER

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SAHTE EMPOZELER

TV dizilerine bakıyorum da; zengin kız Fakir oğlan veya tam tersi, aşiret den bir kız veya erkek karşı cinse duyduğu aşk, mafya dizileri ki o filmlerde bile herkes çok ama çok güzeller. ben çok yakışıklı çok güzel ne Bir Mafya babası gördüm nede onu seven çok güzel kadın gördüm. Ama filmlerde alayı çok güzeller.
zengin bir aile fertleri arasındaki husumet ve vazgeçilmez ihanet, asker (asla ve kata değersiz değiller) olan birinin aşkı ve kavuşamaması konulu filmler. İşin ilginç tarafı her ne konumda olursa olsun aktrist ve aktörlerin çok yakışıklı ve güzel olmaları..
Ya arkadaş gerçek hayatta kimse zirkonyum dişler, botoxlu yüzler, kalkık kaşlar yani bu kadar güzel ve yakışıklı değiller. Mesela bir maden ocağında çalışan kısa boylu, etine tıknaz ,kilolu saçları fırça gibi olmuş hatta kel, dişleri ayrık hatta dişleri dökülmüş Bir adamın evinde bekliyen Kendi gibi özellikte olan eşine karısına duyduğu aşk ı hasreti sevdiğine kavuşmasını anlatan bir film niye yok?? Kavuşması diyorum, evet kavuşamaması o madenden çıkamamak gibi bir ihtimal var veya Bir kamyon şoförü… Yuh artık Osmanlı’nın kuruluşundaki filmlerde bile zirkonyum dişler kalkık kaşlar botoxlu yüzler.. bırakın bu işleri.. çirkin insanın güzel sevme hakkı yok mu? güzel dediysem sevmenin güzeli… Kemal Sunal’dan izlerdik böyle gerçek özlenen filmleri.. sevginin de sahtesini gösterir oldu bu alem….

Mehmet Açık
GHA – Genel Yayın Yönetmeni

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mehmet AÇIK – SAHTE EMPOZELER

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin