featured

Mehmet Açık’ın kaleminden; “CAN GÜVENLİGİ İÇİN KONULAN ÇIKIŞ UYARILARINA UYULMAZSA…”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hayatta bazı hataların ve yanlışların telafisi mümkündür .Yapılan hatalardan ders çıkartıp, bir dahaki adım daha temkinli ve güvenli atılır.
Ancak öyle hatalar vardır ki ;zamanında önlem alınmaz ve dönüş yapılmazsa zararı devasa boyutlara ulaşır. İçinden çıkılmaz krizlere dönüşüp, insanı hem bilişsel hem de biyolojik olarak tükenmesine sebep olur.
Köprüden önce son çıkış uyarısı vardır. Bunu hemen hemen herkes özelikle de uzun yol sürücüleri çok iyi bilir. Bu Köprüden son çıkışın hayati önemi vardır. Bu çıkış uyarısı dikkate almayan kişi kendini dönülmesi zor bir yolun içinde bulur.

Artık tehlike çanları başlamış ve bedeli çok ağır bir hâl almıştır.
Dönülmesi imkansız yola sapmak bazen sadece bireysel zararlar getirmez. Kollektif bir bütün halinde toplumun büyük bir kitlesini etkiler.

Yani hasarın boyutu daha da büyük olur. Domini etkisi gibi tüm toplumun bu bedeller altında ezilmesi kaçınılmazdır. Yıkım giderek katmerleşir ve sancısı öldürücüdür .

Can güvenliği için konulan çıkış uyarılarına uyulmazsa bir daha o yoldan çıkmak bir çileye dönüşür. Bu çıkış uyarısını fark etmek ise insanı n farkındalığı ile bağlantılıdır. . Ne kadar duyarlı ve bilinçli olunursa manevra yapmak bu kadar hayat kurtarıcı olur.

Günümüzün anonim sorunları ,stratejiden yoksun ,vizyonsuz ve tamamen liyatsızlık üzerine inşa edilmiş bir yönetim toplumun yararı gözetilmeyen oportünist kişiler tarafından yönetilmek insanlığa vurucu bir darbe niteliğindedir.

Sadece bir kere yaşamaya hakkımız olan hayatımız bu Çürümüş düzenin içinde eriyip gider. Yaşam kalitesi bu zalim ve karanlık paradigma da yerle bir olur.

Bize bahşedilen bu hayatın kabusa dönmemesi için herkes üzerine düşeni yapmak zorundadır. Bu dar ve karanlık yörüngede heba olmamak ve hayatta kalabilmek için tüm cesaretimizi toplayıp bu çıkış uyarılarına kulak vermek gerekir.

Hayatta nereye gideceğini bilmek ,riskli çıkışlarda manevra yapmak ciddi anlamda hayat kurtarır..
Köprüden önce son çıkış tabelası dikkate alınmazsa bunun bedelini tüm toplum ödeyektir.

Muvaffak olmak için insani bir yaşam için tüm particilik ,bir değere körü körüne bağlanmayı bırakmak ve sorgulamadan biat etmekten vazgeçmek herkes için kurtuluş olacaktır.
Köprüden önce son çıkış hayati önem taşır. Toplumun refah ve huzuru için at gözlüklerini çıkarıp bu Köprüden dönüş yapmak en aklı-selim bir karar olacaktır.
KİMBİLİR BELKİDE KÖPRÜDEN ÖNCE SON ÇIKIŞ YAKLASIYORDUR!

GHA – Genel Yayın Yönetmeni
Mehmet Açık

3
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mehmet Açık’ın kaleminden; “CAN GÜVENLİGİ İÇİN KONULAN ÇIKIŞ UYARILARINA UYULMAZSA…”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin