featured

Mehmet Açık’ın kaleminden; “TANITIM GÜNLERİ İHANETİ”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geliyor geliyor 26-29 Ekim tarihleri arsında eski adı ile Atatürk havaalanın da yapılması planlanan Adıyaman tanıtım günleri geliyor.
Birçok kişinin merakla beklediği tanıtım günlerine sayılı günler kala birçok siyasetçi bürokratın kurum müdürlerinin dört gözle beklediği tanıtım günlerinde kim veya kimler neyi veya nelerimizi tanıtacak acaba çok merak ediyorum.

Zaten tanıtacağımız bir şeylerimizin olmadığını bilmekle beraber.
Ortalama 600.000 kişinin yaşamını sürdürdüğü Adıyaman’dan sadece 10 esnafı götürmek için yapılmasını düşündüğünüz tanıtım günleri…

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depreminden sonra kimler neyi kime tanıtacak.
Binlerce kişinin enkaz altında kaldığını ve hatta 125 gün enkaz altında kalan Sude Nur Duran’ın enkazının üzerinde davul ve halay şovlarının yapıldığını unutmadık.
Anlaşılan Adıyaman’ı tanıtacak olan yetkililer bu yaşananları unutmuş olmalı yoksa bu kadar barınma ve geçim sıkıntısı yaşayan Adıyamanlıların derdinin tanıtım olmadığını bilirlerdi.
Bizim önceliğimizin daha çok kaldırılmayan enkazlar gelen kış ayının bize vereceği zorlu şartlar barınma sorununu bir turlu bitmeyen kaldırım ve yol çalışmaları bunların derdine düşen olmadığı gibi…

Birkaç önerim olduğunu yetkililere bildirmek isterim asrın felaketi olan 6 Şubat depreminde ilk 7 günün videosunu izleyip ondan sonra karar vermeleri ya da bir şey tanıtmaya gerek olmadığı gibi ilk 7 günün görüntülerini ve ses kayıtlarını tanıtım günlerinde dinletip ve izletirseniz sanırım yeterli olacaktır. Şimdi Gel Gelelim Birkaç Hatırlatmaya Yardım çığlıklarını, kefensiz defin edilenleri, çocuklarıyla beraber defin edilen anne ve babayı, yanlış bir şekilde başkasının çocuğunun başkasının yanına defin edildiğini, ceset kokularını, kolunu bacağını kaybedenleri, bizler unutmadık da ya sizler mevki makam için unuttunuz mu, yoksa derdimiz tanıtım günleri mi, evet koşun koşun İstanbul sizi bekliyor.
İstanbul’u tanımamız lazım koşun bakalım kimler hangi koltuğu kapacak hangi kurum tanınmak için kaç para harcayacak.

Binlerce insanımız konteyner kentlerde gelen kış ayının zorluklarını düşünürken siz İstanbul’a koşun…

GHA – Genel Yayın Yönetmeni
Mehmet Açık

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mehmet Açık’ın kaleminden; “TANITIM GÜNLERİ İHANETİ”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin