featured

Meryem Okumuş – Yol verme kavgası ölümle bitti…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yol verme kavgası ölümle bitti…

 

Her gün ne kadar fazla bu haberleri işitir olduk değil mi?

Birbirlerini hiç tanımayan insanlar, belki başka ortamda karşılaşsalar dost bile olabilecek kişiler, sen bir saniye önce geçtin, beni üç saniye beklettin kavgasına tutuşup ani bir öfke patlaması sonucu birbirlerinin canına kıyabilecek duruma geldi. Daha dün İstanbul Pendik te yol verme kavgasının büyümesi sonucu sürücülerden biri diğerinin başına silahla vurup olay yerinden hızla uzaklaştı. Geride kanlar içinde yığılan bir insan ve kucağında bir bebek taşıyan bir kadın kaldı… Kimileri bu durumdan kurtulmanın yolunu bireysel silahlanmanın önüne geçmek olduğunu düşünse de o an eline geçirdiği başka kesici delici bir aletle pekala yapabilir, yeter ki niyeti öldürmek olsun, önünde kim durabilir ki…! İnsan değişmediği sürece hiç bir şey değişmez !….

Peki neydi bizi bu hale getiren şey ? Doymak bilmeyen egolarımız mi yoksa su yaşadığımız süreçte hayatın hıncını başkasından almak istememiz mi…! Evet hayat zor kimse kolay olacağını söylemedi zaten. Özellikle pandemi ile yaşamak, insanların algılarını da değiştirdi, yeni normal dedikleri hayat böyle bir şey mi? Kapanmalarla gelen ekonomik sıkıntılar ve yine kilit altına alınan özgürlükler farkında olmasak da ruhumuzda derin yaralar bıraktı.

Patron işçisine, öğretmen öğrencisine, zengin fakire.. yani kimin gücü kime yeterse bir güç bir ego savaşına döndü dünya !

Meryem Okumuş
GHA – Yazar

3
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Meryem Okumuş – Yol verme kavgası ölümle bitti…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin