featured

Nihal TAŞ – Güzide’nin Tostu Pahalı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

GÜZİDE’NİN TOST’U PAHALI…istihbarat servisi Nihal Taş…

İki gündür Gebze gündemini işgal eden Gebze belediyesinin iştiraklerinden “GÜZİDE Restaurant’ta 19 LRAYA TOST OLUR MU.? Sorusuna cevap bulmak ve en azından şikayetçi vatandaşın derdine ortak olmak adına sorunu olay yerinde çözmek gerektiğini düşündük.
Bu sabah saat 09.00’da İYİ Parti Gebze ilçe başkanı Av. Burak Uluköylü ile buluştuk ve Güzide Resturant’a doğru yola çıktık.
Kent Meydanındaki Güzide Restaurant’a intikal etiğimizde saat 09.21 olmuştu, Görevli arkadaşa “Getir bakalım şu meşhur tostu tadalım bakalım” dediğimizde ilk golü yedik görevli “Beyefendi ilgili arkadaşımız henüz gelmedi bu yüzden mutfağı açamadık size tost veremeyeceğiz, ancak aşağıda Çamlık parkının oradaki şubemiz açık orada tost yiyebilirsiniz “ikazını alınca hevesimiz kursağımızda kaldı.
GÜZİDE’nin diğer şubesine geldik, bizi İsmail isminde son derece şık giyimli güler yüzlü bir görevli karşıladı, Ben kaşarlı tost (14 lira) Burak Uluköylü’de Karışık tost (17 lira) söyledik, tostlar gelmeden İsmail bize iki çay getirdi.
Tostlar geldi, yanında patates ve sövüş domatesi salatalık var, İki adet Portakal suyu söyledik, fiyatlarını öğrenelim diye 2 adet cam şişede su arkasından 2 adet çay daha.
Bu arada Burak başkan oradaki görevliden 2 dal sigara aldı ama sigaraların hesaba dahil edildiğini sanmıyorum.
Hesap istedik, görevli arkadaş borcumuzun 79 lira olduğunu söyledi, Kredi kartını verdim, “tamam “dediler ama peşinden bir bayan “Beyefendi kart iki kez para çekmiş olabilir, şu an tam emin olamadım, eğer sistem iki kez çekmişse sizi ararız durumu düzeltiriz” dedi. Ben şuan kendimi 158 lira ödemiş gibi hissediyorum.
Marmara Uzmanların işlettiği bir yerde Tost 14 lira 17 lira, bana göre pahalı zira belediyenin kar etme gayesi olmamalı.
Fiyatların taktiri kamuoyunun ama orada görevli İsmail’e çok çok teşekkür ediyoruz, son dönemlerde işi ile bu kadar iyi ilgilenen insan bulmak zor.

Nihal TAŞ
GHA – İstihbarat Servisi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nihal TAŞ – Güzide’nin Tostu Pahalı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin