featured
  1. Haberler
  2. Köşe Yazıları
  3. Nihal Taş – MAHKUM

Nihal Taş – MAHKUM

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muhteşem bir dizi: MAHKUM

 

FOX izleyicisiyle Perşembe günleri, MF Yapım imzalı dizi “Mahkum” büyük bir ilgiyle izleniyor. “Innocent Defendant” dizisinin uyarlaması olarak izleyici karşısına çıkan “Mahkum”un yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk otururken, senaryosunu Uğraş Güneş uyarlıyor.

ÜNLÜ İSİMLER

Mahkum dizisi oyuncuları arasında birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Mahkum dizisinde, İsmail Hacıoğlu iki karaktere birden hayat veriyor. Ayla filmi ile hafızalara kazınan Hacıoğlu Savaş Yesari ve Barış Yesari’yi canlandırıyor. Mahkum dizisi oyuncuları arasında Onur Tuna, Seray Kaya, Melike İpek Yalova gibi isimler bulunuyor.

MAHKUM DİZİSİ KONUSU

Dizide; İdealist bir Cumhuriyet Savcısı olan Fırat Bulut (Onur Tuna), bir sabah uyandığında kendini cezaevinde bulur. Hiçbir şey hatırlamıyordur ve eşiyle kızını öldürmekten yargılanıyordur… Hapsedilmesinden önce araştırdığı en son dava, ülkenin en önce gelen ailelerinden olan Yesari’lerin halefleri olan ikiz kardeşlerden, Barış Yesari’nin davasıdır… Kendisine kurulan komployla bu çıkmaza düşen Fırat, masumiyetini kanıtlayabilecek midir?

OYUNCU KADROSU

Mahkum dizisi oyuncuları arasında Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek Yalova, Hayal Köseoğlu, Hakan Karsak, Anıl İlter, Tugay Mercan, Muharrem Türkseven, Bülent Seyran, Furkan Kalabalık, Burcu Cavrar, Alara Bozbey, Gürberk Polat, Murat Şahan, Gökhan Tercan, Alya Sude Mazak, İlker Yağız Uysal, Nihal Koldaş, Bülent Düzgünoğlu, Mehmet Ulay ve Hakan Salınmış gibi ünlü isimler yer alıyor…

 

Nihal Taş
GHA – İstihbarat Servisi

3
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nihal Taş – MAHKUM
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin