featured

Özkan Yalım: “30 gün sonra ne değişecek?”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özkan Yalım: “30 gün sonra ne değişecek?”

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Isparta’da elektrik faturası ödemelerine ek süre verilmesine ilişkin konuştu.

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Isparta’da elektrik faturası ödemelerine ek süre verilmesine ilişkin konuştu.

Isparta’da meskenler için son ödeme tarihi 3 Şubat ile 02 Mart arasında olan elektrik faturalarına son ödeme tarihinden itibaren 30 gün ilave süre verildi. Isparta’da sayaç okumalarının 14 Şubat’a kadar yapılmayacağı belirtildi. CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım da Isparta’da olumsuz hava koşullarıyla birlikte dört gün boyunca kesik kalan elektrik ve yaşanan krizin ardından atılan bu adıma tepki gösterdi. CHP’li Yalım şunları söyledi:

“AKP DEMEK AZAMİ KÜLFET PARTİSİ DEMEKTİR”

“21 yüzyıl Türkiye’sinde teknolojinin son derece geliştiği koşullarda bir şehir düşünün. Ancak bu şehir ne yazık ki 84 milyon vatandaşımız gibi AKP döneminde böylesine bir kar felaketine yakalanıyor ve şehir karanlığa gömülüyor, tıpkı AKP’nin karanlığı gibi bir karanlığa… Ve elektrikler dört gün boyunca gelmiyor. İnsanlar çaresiz bir şekilde birçok hakkından yararlanamaz hale geliyor ve hatta üzülerek öğreniyoruz ki bir vatandaşımız da elektrik olmadığı için donarak can veriyor. İşte bu AKP iktidarının aslında en çarpıcı özetidir. AKP demek, Azami Külfet Partisi demektir!”

“DEVLET EN ZOR ZAMANDA VATANDAŞIN YANINDA SIMSIKI DURMALI”

“Tüm bu yaşanılanların ardından bir Allah’ın kulu sorumluluk alıp istifa etmezken, pişkince açıklamalar da arka arkaya geliyor. Ve yine öğreniyoruz ki Ispartalı vatandaşların elektrik faturalarının ödenmesi için 30 gün ek süre verilmiş. Lütfa bakar mısınız? Böylesine akıl almaz bir felaket yaşanıyor ve bu felaketin yaraları sarılması gerekirken, en azından zor zamanda devletin vatandaşının yanında sımsıkı durması gerekirken, faturalar bu ay hiç alınmaması gerekirken, vatandaşa bir ay geç ödeyin faturanızı deniyor. Sanki fahiş bir biçimde gelen faturalar 1 ay sonra yarı yarıya gelecekmiş gibi, sanki insanlarımızın maaşlarına müthiş zamlar yapılacakmış gibi! 30 gün sonra ne değişecek? Hiçbir şey. Ama en kısa zamanda değişecek tek şey AKP’nin kendisi olacak.”
Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Özkan Yalım: “30 gün sonra ne değişecek?”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin