featured

Şanlıurfa merkezli FETÖ operasyonunda 7 tutuklama

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa merkezli FETÖ operasyonunda 7 tutuklama

Şanlıurfa merkezli Diyarbakır ve Hatay’da Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 11 kişiden 7’si tutuklandı. 4 zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ŞANLIURFA – 20.05.2022 – HİBYA – Şanlıurfa merkezli Diyarbakır ve Hatay’da Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 11 kişiden 7’si tutuklandı. 4 zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ’nün güncel kadın yapılanmasında yer aldığı bilinen11 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekiplerince Şanlıurfa, Diyarbakır ve Hatay’da eş zamanlı düzenlenen operasyonda 11 kadın şüpheli yakalandı. Adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda video,doküman ve  dijital materyal ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen 11 kişiden 7’si tutuklandı. 4 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şanlıurfa merkezli FETÖ operasyonunda 7 tutuklama

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin