featured

Uluslararası piyasalar

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uluslararası piyasalar

 

Almanya’da açıklanacak olan CPI verisi ile ABD’de açıklanacak olan tüketici verisi dışında piyasaların takip edeceği önemli bir veri yok.


 

 

Almanya’da açıklanacak olan CPI verisi ile ABD’de açıklanacak olan tüketici verisi dışında piyasaların takip edeceği önemli bir veri yok. Yarın açıklanacak olan ADP, Perşembe açıklanacak olan ISM ve Cuma açıklanacak olan tarım dışı istihdam verisi bu haftanın odak noktası konumunda. Dolar endeksi yatay hareketle 92 seviyesinin altında işlem görmeye devam ediyor.

EURUSD 1.1920 seviyelerinde ve oldukça sakin. 1.19 psikolojik sınırı parite için ilk destek noktası olarak öne çıkarken yukarı da 1.1945 ve 1.1960 seviyeleri takip edilecek direnç noktaları olacaktır.

İngiltere’de Delta varyantının etkisiyle vaka sayılarında görülen artış piyasaları yeni bir dalga konusunda tedirgin ederken GBPUSD paritesi 1.3860 seviyesinin üzerinde tutunmaya çalışıyor. 1.3860 seviyesinin kırılması durumunda 1.3830 ve 1.38 seviyeleri takip edilecek destek noktaları olacaktır.

İstihdam verileri öncesinde altın sakin ve $1780 seviyesinin hemen altında işlem görmekte. $1792 seviyesindeki 100 günlük ortalama ilk direnç noktası olarak öne çıkarken aşağıda $1770 günün ilk desteği konumunda.

Gümüş $26 desteğinde tutunmaya devam ediyor. $26 ve $25.70 seviyesindeki 200 günlük ortalama takip edilecek önemli destek noktaları konumunda

Kaynak İş Yatırım

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Uluslararası piyasalar

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin