featured

TBMM’nin 104. Kuruluş Yıl Dönümü ve Ulusal Egemenlik ile Çocuk Bayramı Kutlamaları

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Türk ulusunun adı, tarihi, coğrafyası, bağımsızlığı ve ulusal egemenliği TBMM’dir. Hal-kın egemenliğine dayalı, demokratik ve kurumsal bir devlet olduğunun bayrağıdır… Demok-rasi ve egemenliğin çocuklarımızın omuzları üzerinde yükseleceğine inanan Atatürk’ün izinde, TBMM’nin kuruluşunu, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşku ve gururla kutlarım.

Atatürk’ün Türk çocuklarına armağan ettiği, insanlığın evrensel değeri olarak kabul gören ve benzeri olmayan “ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI” dünyada ilk çocuk bayramıdır. Atatürk bu konuda tüm dünyaya öncü ve örnek olmuştur. Birleşmiş Milletler’in 1979 yılını “DÜNYA ÇOCUK YILI” olarak kabülünden 59 yıl önce, Atatürk, Ulusal Ege-menlik Bayramını çocuklara adayarak, onlara ne kadar önem verdiğini göstermiştir.

Demokrasimizin, özgürlüğümüzün ve bağımsızlığımızın meşalesinin yakıldığı; cumhuri-yetimizin temellerinin atıldığı; Millet İrade’mizin emanet edildiği TBMM’nin açılışının 104. yılında, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gurur ve mutlulukla kutlarken, ilkelerini ve eserlerini sonsuza dek yaşatacağımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm mücadele arka-daşlarını özlemle, saygıyla ve minnetle selamlıyorum…

Çocuklar, söz yine bahar gelecek… o mavi gözlerin ışığında yüzünüz hep gülecek…

Ahmet Kurt

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TBMM’nin 104. Kuruluş Yıl Dönümü ve Ulusal Egemenlik ile Çocuk Bayramı Kutlamaları

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin